Gratis Webinar

BREEK JOUW WEBSITE OPEN

  • Er zitten al klanten in jouw website die je er wellicht niet uit haalt, tijdens dit webinar vertel ik je hoe je dat vanaf nu kunt doen
  • simpele stappen om betrouwbaar over te komen
  • Handige en direct toepasbare tips
  • Geen technisch geneuzel zoals SEO


18 november 
om 10:00
Geen geschikt moment? Geen probleem!
Je ontvangt achteraf een opname. Meld je dus gerust aan.

Privacy: Jouw gegevens worden nooit aan derden gegeven. Beloofd!
Let op: Dit webinar is geen verkooptruc, ik geef écht inhoud. Dus zet je schrap ;-)

jerryWie geeft dit webinar?

Mijn naam is Jerry Tieben en ik ben coachend webdesigner. Ik ben dol op het ondernemerschap en ben dagelijks bezig met online marketing.

De vrijheid die ik als ZZP’er heb vind ik geweldig. Soms is dat de vrijheid van genieten in de zon en soms is dat vrijheid van het kiezen met wie ik wil werken. In elk geval wil ik mijn klanten helpen ook de vrijheid te vinden om hún dromen waar te maken.

Een goede website en marketingstrategie helpen je de klanten te vinden die je wilt, waar of wanneer je daar aan toe komt. Dat maakt dat je bijvoorbeeld makkelijker kunt reizen en op lokatie nieuwe klanten kunt werven, maar ook dat je overdag van de zon kunt genieten en in de avond je marketing kunt doen.

Ik ben nieuwsgierig en creatief. Klanten die voor een website of huisstijl komen gaan dan ook vaak met nieuwe en frisse ideeën naar huis. Ik streef ernaar dingen simpel te houden. Daarom leer ik mijn klanten strategieën die bijvoorbeeld het ingewikkelde SEO onnodig maken.

Ik hoop dat je er bij bent :)

 

 

 

css.php
© 2014 JerryTieben.nl - Postbus 2087 - 7301DB Apeldoorn - 085-00 20 872 - Stuur een mail - Meer contactgegevens